Preferences


Privacy is belangrijk voor ons, dus je hebt de mogelijkheid om bepaalde soorten opslag uit te schakelen die mogelijk niet nodig zijn voor het basisfunctioneren van de website. Het blokkeren van categorieën kan van invloed zijn op uw ervaring op de website.

Accepteer alle cookies

Deze items zijn vereist om de basisfunctionaliteit van de website in te schakelen.

Altijd
actief

These items are used to deliver advertising that is more relevant to you and your interests.

Met deze items kan de website keuzes die u maakt onthouden (zoals uw gebruikersnaam, taal of de regio waarin u zich bevindt) en verbeterde, meer persoonlijke functies bieden.


Deze items helpen de websitebeheerder te begrijpen hoe zijn website presteert, hoe bezoekers met de site omgaan en of er technische problemen zijn.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Zone5 Kaatsheuvel

Wij zijn de beste Gym in de regio voor ieder niveau om zo effectief mogelijk je doelstelling te bereiken door middel van Personal Training volgens de Gouden Standaard.
TRAIN ALLES, ZODAT JE VOORBEREID BENT OP ALLES

Zone5 is toegewijd om iedere individuele sporter de tools, begeleiding en motivatie te geven om doelen te verpletteren. Wij bieden niet zomaar een gym abonnement; Wij bieden een lifestyle - een leefstijl vol met eindeloze groei, kracht en prestatie.

WAT WE DOEN

ONZE PROGRAMMA'S
Personal training

Onze vooruitstrevende, unieke methode.

Wanneer je aan Personal Training denkt, dan zul je je waarschijnlijk een 1 op 1 sessie voorstellen in de Gym, waar een trainer je stap voor stap begeleid en ervoor zorgt dat jij het maximale uit je training haalt.

Dit zal je veel verder brengen dan wanneer je zelf zomaar iets gaat doen, maar dit is kostbaar en niet optimaal. Voor je het weet sta je weer gesprekken te voeren over wat je trainer in het weekend heeft gedaan. Zone5 is de eerste in Nederland die hiervoor een vooruitstrevende, unieke methode op heeft bedacht en de resultaten van onze leden liegt er niet om. Vele Gyms in Nederland vragen ons daarom ook wekelijks hoe wij dit doen.

Jij verdient het om de resultaten te behalen die je verdient en wij zorgen ervoor dat jij deze gegarandeerd zult behalen.

VOOR WIE WE ZIJN

Zone5 is de juiste gym voor jou wanneer je vastberaden bent om continue verandering te maken in je fitness en gezondheid. Dit is de belangrijkste kernwaarde waar wij naar op zoek zijn, ongeacht je leeftijd of achtergrond. Bij ons doe je er toe en motiveren en enthousiasmeren zowel onze Coaches als de leden elkaar om het beste in je naar boven te halen.

POWER WOMAN
PROGRAM

EXECUTIVE MAN
PROGRAM

HIGH PERFORMANCE
PROGRAM

BETER IS EEN KEUZE

WERK MET DE BESTE TRAINERS UIT DE BRANCHE
VOOR IEDER NIVEAU EEN PLEK
TOONAANGEVENDE APPARATUUR
MOTIVERENDE COMMUNITY
BEWEZEN METHODES MET HARDE RESULTATEN
EEN KRAAKHELDER PLAN

TESTIMONIALS

HAAL HET MAXIMALE UIT JEZELF

Sluit je aan bij onze vriendelijke, inclusieve sportschool en ervaar ons bewezen Personal Training systeem dat je het zelfvertrouwen en ondersteuning biedt die je nodig hebt om te slagen — Resultaten gegarandeerd!

GYM TOUR

FOLLOW US